Loading...

Fliselægning

Fliselægning er vores spidskompetence

Hos Murerfirmaet RG er fliselægning vores speciale. Vi tilbyder alt i flisearbejde for private i Køge og omegn. Det kan både være gulv- og vægfliser, og vi hjælper med store som små opgaver. Vi har stor erfaring med fliselægning i alle husets rum, hvorfor du trygt kan lade os om at hjælpe dig.

Vi kan bl.a. hjælpe med:
Fliser på badeværelset
Fliser i køkkenet
Fliser i bryggerset
Gulvfliser

Erfaren murer til fliselægning af høj kvalitet

Med flere års erfaring i branchen ved vi, hvilke fliser der egner sig bedst til din opgave. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, hvor vi naturligvis byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring. På den måde finder vi frem til den mest optimale løsning for dig, så du er sikret et resultat, du kan nyde i mange år fremover. Derudover har vi gjort os dyrtkøbte erfaringer, hvorfor vi udelukkende kun anvender de mest effektive metoder og materialer, når vi udfører en fliselægning for dig. Det er din garanti for et professionelt flisearbejde, der giver kvalitetsbevidste resultater.

Hos os er kunden i centrum

Hos os er kunden i centrum. Vi overholder alle aftaler og tidsfrister, og vi spilder ikke tiden en eneste dag, så vi hurtigt og effektivt får klaret dit projekt – men vi går selvfølgelig ikke på kompromis med kvalitet.

Erfaring

Murerfirmaet RG har eksisteret siden 2011, men byder på mere end 20 års erfaring i branchen. Vi anvender udelukkende de mest effektive værktøjer og metoder, da det er vigtigt for os at levere et godt stykke murerarbejde af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din opgave. Vi rådgiver og vejleder naturligvis gerne, og vi giver også gerne et konkurrencedygtigt tilbud med på vejen. Ring til os på tlf.: 20 94 48 16 eller send en mail på: rgmurerske@gmail.com