Loading...

Badeværelsesrenovering

Badeværelses­renovering efter dine drømme

Skal du have opført et nyt badeværelse eller have renoveret det gamle? Så er du det rette sted. Hos Murerfirmaet RG har vi specialiseret os i badeværelser og fliselægning, hvorfor det kun er fantasien, som sætter grænser, når du vælger os til at stå for opgaven.

Badeværelset er et af de rum i boligen, som oplever den højeste slitage, og kan med tiden med tiden se gammelt og slidt ud. Derudover er det et rum i boligen hvor funktionalitet og æstetik er i højsædet.

Hos Murerfirmaet RG brænder vi for at skabe smukke resultater, og går derfor altid den ekstra mil for at levere et holdbart resultat i høj kvalitet. Dette er din garanti for veludført renovering af badeværelse.

Specialister i badeværelser

Med mange års erfaring inden for murerbranchen og badeværelser, har vi gennem tiden udført en bred vifte af opgaver. Derfor kan vi udføre alle typer opgaver inden for renovering af badeværelser – Dette gælder uanset opgavens størrelse og kompleksitet.

Hos Murerfirmaet RG er vi af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Derfor lytter vi nøje til dine ønsker og behov. Ud fra disse, og med vores store ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger til dig.

Når du skal have udført badeværelsesrenovering er det essentielt, at du vælger en murer, som du kan stole på – Og det kan du hos os. Vi er mødestabile, kvalitetsbevidste og overholder altid det aftalte.

Hos os er kunden i centrum

Hos os er kunden i centrum. Vi overholder alle aftaler og tidsfrister, og vi spilder ikke tiden en eneste dag, så vi hurtigt og effektivt får klaret dit projekt – men vi går selvfølgelig ikke på kompromis med kvalitet.

Erfaring

Murerfirmaet RG har eksisteret siden 2011, men byder på mere end 20 års erfaring i branchen. Vi anvender udelukkende de mest effektive værktøjer og metoder, da det er vigtigt for os at levere et godt stykke murerarbejde af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din opgave. Vi rådgiver og vejleder naturligvis gerne, og vi giver også gerne et konkurrencedygtigt tilbud med på vejen. Ring til os på tlf.: 20 94 48 16 eller send en mail på: rgmurerske@gmail.com