Loading...

Tilbygning

Mere plads med en tilbygning

En tilbygning er mange gange den ideelle løsning til dem, når boligen bliver for trang og der er brug for mere plads. Tilbygninger kan laves lige efter dit hovede og med den udformning, som du ønsker. Murerfirmaet RG er med fra start til slut.

Murefirmaet RG tilbyder at tage hele entreprisen på dit tilbygningsprojekt. Med os som samarbejdspartner, er du sikret at der er styr på overholdelse af alle gældende regler og love vedrørende dit byggeri.

Hele entreprisen

Med Murerfirmaet RG som samarbejdspartner på dit tilbygningsprojekt, sikre dig en professionel samarbejdspartner, hvor der er fokus på faglighed og kvalitet.

Med talrige ombygninger igennem tiden, har vi en masse erfaring der kommer dig til gode. Vi tilbyder at tage hele entreprisen på dit tilbygningsprojekt

Hos os er kunden i centrum

Hos os er kunden i centrum. Vi overholder alle aftaler og tidsfrister, og vi spilder ikke tiden en eneste dag, så vi hurtigt og effektivt får klaret dit projekt – men vi går selvfølgelig ikke på kompromis med kvalitet.

Erfaring

Murerfirmaet RG har eksisteret siden 2011, men byder på mere end 20 års erfaring i branchen. Vi anvender udelukkende de mest effektive værktøjer og metoder, da det er vigtigt for os at levere et godt stykke murerarbejde af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din opgave. Vi rådgiver og vejleder naturligvis gerne, og vi giver også gerne et konkurrencedygtigt tilbud med på vejen. Ring til os på tlf.: 20 94 48 16 eller send en mail på: rgmurerske@gmail.com