Loading...

Facaderenovering

Erfaren og kvalitetsbevidst facaderenovering

Murerfirmaet RG byder på mere end 20 års erfaring i branchen, hvor vi har specialiseret os i facaderenoveringer. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os, når facaden trænger til en genopfriskning. Vi anvender udelukkende de mest effektive metoder og materialer, så vores kunder er garanteret et resultat af højeste kvalitet. Du vil blive mødt af murermesteren selv, når vi kommer ud til dig. Vi ved nemlig, at det giver vores kunder en ekstra tryghed og tillid til os.

Vi har kunden i centrum

Med en facaderenovering hos Murerfirmaet RG kan du forvente, at vi står for hele arbejdet fra start til slut. Vi kan hjælpe med alle former for facaderenovering, uanset om det drejer sig om en omfugning af murværk, udkradsning af fuger, grovpuds, filsning eller noget helt andet. Desuden hjælper vi også med alle typer af facader, såsom træ-, sten- eller pudsede facader. Måske vinduer og døre alligevel trænger til en udskiftning, i så fald kan vi naturligvis også være behjælpelige med det. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os omkring din opgave. Uanset størrelsen på opgaven, så har vi den faglige ekspertise og erfaring til at klare opgaven, hvorfor du trygt kan lade os om at give din facade nyt liv. I fællesskab med dig finder vi frem til den helt rigtige løsning.

Hos os er kunden i centrum

Hos os er kunden i centrum. Vi overholder alle aftaler og tidsfrister, og vi spilder ikke tiden en eneste dag, så vi hurtigt og effektivt får klaret dit projekt – men vi går selvfølgelig ikke på kompromis med kvalitet.

Erfaring

Murerfirmaet RG har eksisteret siden 2011, men byder på mere end 20 års erfaring i branchen. Vi anvender udelukkende de mest effektive værktøjer og metoder, da det er vigtigt for os at levere et godt stykke murerarbejde af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din opgave. Vi rådgiver og vejleder naturligvis gerne, og vi giver også gerne et konkurrencedygtigt tilbud med på vejen. Ring til os på tlf.: 20 94 48 16 eller send en mail på: rgmurerske@gmail.com