Loading...

Kontakt os

Kontakt os

Murerfirmaet RG
  • Forsytiavej 2
    4600 Køge
    CVR: 33912994
Telefon
Email

Vi har kunden i centrum

Vi ved, at det skaber tillid og tryghed for vores kunder, når kvaliteten er i orden. Derfor har vi et stort fokus herpå. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder kan nyde resultatet af vores arbejde i mange år fremover. Derudover er kunden altid i centrum hos os. Vi svarer på alle henvendelser så hurtigt som muligt – oftest inden for et døgn. Som kunde hos Murerfirmaet RG vil du blive mødt af murermesteren selv, da vi ved, at det giver en ekstra tryghed for vores kunder.

Kvalitetsbevidst murerfirma

Murerfirmaet RG har eksisteret siden 2011, men byder på mere end 20 års erfaring i branchen. Tilbage i 2011 opstod drømmen om at blive selvstændig murer med dét formål at byde kunderne et kvalitetsbevidst murerarbejde, hvor kunden samtidig er i centrum. Vi anvender udelukkende de mest effektive værktøjer og metoder, da det er vigtigt for os at levere et godt stykke murerarbejde af højeste kvalitet.

I dag holder vi til i Solrød, og vi består af en mester, en svend og en lærling. Vi hjælper dagligt private i området mellem Køge, Roskilde og Hvidovre. Derudover har vi samarbejde med entreprenører, hvorfor vi også kan hjælpe ved større projekter. Vi kan hjælpe med alle former for murerarbejde, men gennem årene har vi specialiseret os inden for fliselægning, facaderenovering samt indendørs renovering. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dit projekt.

Email
Hos os er kunden i centrum

Hos os er kunden i centrum. Vi overholder alle aftaler og tidsfrister, og vi spilder ikke tiden en eneste dag, så vi hurtigt og effektivt får klaret dit projekt – men vi går selvfølgelig ikke på kompromis med kvalitet.

Erfaring

Murerfirmaet RG har eksisteret siden 2011, men byder på mere end 20 års erfaring i branchen. Vi anvender udelukkende de mest effektive værktøjer og metoder, da det er vigtigt for os at levere et godt stykke murerarbejde af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din opgave. Vi rådgiver og vejleder naturligvis gerne, og vi giver også gerne et konkurrencedygtigt tilbud med på vejen. Ring til os på tlf.: 20 94 48 16 eller send en mail på: rgmurerske@gmail.com