Loading...

Bærende bjælker

Vi er specialister i opbygning og fjernelse af bærende vægge

Vi lader intet stå i vejen for at kunne opfylde dine drømme. Vi fjerner og opbyggergerne bærende vægge for at muliggøre den helt rigtige rumfordeling eksempelvis i forbindelse med etablering af mere plads. Ved at fjerne bærende vægge vil man ofte kunne øge lysindfaldet samt få bedre udnyttelse af boligens kvadratmeter.

Hos os er det kun fantasien der sætter grænser for din renovering. Vi kan lave strukturelle ændringer på bygningers bærende elementer gennem forskellige former for midlertidig afstivning, oplægning af stålbjælker, ommuring eller opsætning af søjler.

Bærende vægge samt døråbninger

Køkken-alrummet eller mere plads er stadig blandt mange danskeres største boligdrømme. Har du eller har du købt et hus uden køkken-alrum eller nok plads, kan du dog stadig få drømmen opfyldt ved hjælp af renovering, så du får skabt det eftertragtede samlingssted eller rumstørrelse for din familie.

Med talrige renoveringer bag os, har vi en masse erfaring der kommer dig til gode. Du og din ombygning er i trygge hænder hos os, og vi foretager os intet uden at rådføre os med kompetente ingeniører.

Hos os er kunden i centrum

Hos os er kunden i centrum. Vi overholder alle aftaler og tidsfrister, og vi spilder ikke tiden en eneste dag, så vi hurtigt og effektivt får klaret dit projekt – men vi går selvfølgelig ikke på kompromis med kvalitet.

Erfaring

Murerfirmaet RG har eksisteret siden 2011, men byder på mere end 20 års erfaring i branchen. Vi anvender udelukkende de mest effektive værktøjer og metoder, da det er vigtigt for os at levere et godt stykke murerarbejde af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din opgave. Vi rådgiver og vejleder naturligvis gerne, og vi giver også gerne et konkurrencedygtigt tilbud med på vejen. Ring til os på tlf.: 20 94 48 16 eller send en mail på: rgmurerske@gmail.com